-->

Politica De Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

 I.  NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR  CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, subscrisa LYA & NIK COM SRL, respectiv MY PRIVATE SEX SHOP.RO, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: vanzare produse prin contracte la distanta prin intermediul site-ului www.myprivatesexshop.ro. Datele personale sunt folosite doar pentru a putea trimite comanda catre dvs., iar ele ajung la curier ( Fan Courier) sau Posta Romana.

Nu sunteti sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru vanzarea de produse prin intermediul site-ului www.myprivatesexshop.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare a produselor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate catre societatatea noastra, LYA & NIK COM SRL .

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SOCIETATEA LYA & NIK COM SRL cu sediul in str. Tina Petre nr 7, bl. L33, sc 3, a.132, sector 3, Bucuresti. Adresa punctului de lucru ales pentru corespondenta privind comertul electronic: mun. Bucuresti, Sector 1, bd. Gen. Gheorghe Magheru nr 22.  Sau puteti trimite un email la adresa contact@myprivatesexshop.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal" se utilizeaza, in mod exceptional, in situatia in care nu se poate realiza informarea in alte modalitati (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, daca acestea sunt inregistrate).

 

II. INFORMATII SUPLIMENTARE

Prezentul document defineste politica LYA & NIK COM SRL  (in continuare “MY PRIVATESEXSHOP”), de protectie a confidentialitatii datelor pe site-ul web de pe Internet  www.MYPRIVATESEXSHOP.ro  (denumit in cele ce urmeaza „Site” sau „site-ul”). MY PRIVATE SEX SHOP respecta preocuparile dumneavoastra legate de confidentialitate si de informatiile cu caracter personal prelucrate in timpul navigarii pe Site-ul nostru. Acest acord va permite sa aflati mai multe despre natura si destinatia de utilizare a informatiilor dumneavoastra cu caracter personal care sunt comunicate Site-ului, originea si utilizarea informatiilor derivate din navigarea pe Site-ul nostru si, in cele din urma, privind drepturile dumneavoastra. Prin urmare, prezentul acord este important pentru dumneavoastra, care doriti sa va bucurati de o experienta pozitiva si de incredere in privinta serviciilor noastre, dar si pentru noi, intrucat dorim sa raspundem cu precizie si in mod exhaustiv la intrebarile dumneavoastra si sa avem in vedere cerintele dumneavoastra. 

 

Prezentul Acord completeaza „Conditiile Generale de Utilizare a Site-ului” si se aplica tuturor datelor cu caracter personal si datelor de navigare colectate si prelucrate atunci cand navigati pe Site-ul nostru.  Prin utilizarea Site-ului nostru, va exprimati consimtamantul privind termenii prezentului Acord.

 

MY PRIVATE SEX SHOP poate modifica prezentul Acord in orice moment, iar astfel de modificari vor intra in vigoare imediat. Prin urmare, va invitam sa consultati prezentul document in mod frecvent. Cea mai recenta versiune a politicii noastre de confidentialitate este disponibila pe site-ul nostru in permanenta. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta prin apelarea urmatorului numar de telefon: 0766776844, in timpul programului de lucru al serviciului, mentionat la sectiunea „Contactati-ne” a Site-ului nostru.

 

1. Informatii generale

Prin intermediul acestui Site, My Private Sex Shop va avea nevoie sa colecteze date cu caracter personal, furnizate in special in contextul crearii unui cont pe site-ul nostru, pentru vanzarea-cumpararea produselor de pe Site,  pentru diverse activitati de marketing, si pentru inscrierea la programul nostru de fidelitate.

 

Datele cu caracter personal prelucrate de My Private Sex Shop sunt gestionate, salvate si stocate in conformitate cu dispozitiile legale si de reglementare din Romania.

 

2. Drepturile legale privind accesul, rectificarea, stergerea si opozitia privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Aveti dreptul legal de a accesa, corecta sau sterge datele dumneavoastra personale, precum si posibilitatea de a va opune prelucrarii acestor date,  pe care o puteti exercita in orice moment, prin contactarea Serviciului Clienti al companiei, in urmatoarele modalitati:

- prin utilizarea serviciilor postale 

Destinatar: LYA & NIK COM SRL

Adresa sediului social: Strada Tina Petre nr 7, bl L33, sc.3, ap.132, sector 3, Bucuresti

Adresa punctului de lucru ales pentru corespondenta privind comertul electronic: Municipiul Bucuresti, Sector 1, Bulevard Gen Gheorghe Magheru nr. 22  

Tara: ROMANIA

- prin telefon, apeland la numarul urmator 0766776844

- sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@myprivatesexshop.ro

 

3. Gestionarea datelor cu caracter personal de catre LYA & NIK COM SRL

3.1 Metoda de colectare a datelor

Atunci cand va inregistrati pe Site, My Private Sex Shop colecteaza datele personale folosind formularul disponibil la sectiunea contact. Informatiile pe care le colectam si pe care le solicitam pentru a raspunde la cerintele dumneavoastra, sunt identificate printr-un asterisc in formularele de colectare a datelor. Daca nu completati aceste sectiuni obligatorii, nu vom fi in masura sa satisfacem cerintele dumneavoastra.

Atunci cand decideti sa contactati Serviciiile nostre  prin intermediul instrumentelor disponibile pe Site-ul My Private Sex Shop, cum ar fi apelul telefonic sau functionalitatea de mesagerie instant cu unul dintre consultantii nostri, vom folosi informatiile pe care le-ati indicat deja pe Site, inclusiv informatiile cu privire la crearea unui cont de client (asa cum a fost definit mai sus), in scopul de a va oferi un serviciu personalizat si pentru a raspunde in mod eficient la solicitarile dumneavoastra. Daca nu doriti sa faceti acest lucru, puteti sa faceti clic pe butonul „deconectare” inainte de a utiliza aceste instrumente. In cele din urma, atunci cand doriti sa consultati aceste sectiuni de pe Site, serverele My Private Sex Shop recunosc automat adresa IP a calculatorului dumneavoastra (este vorba despre numarul care identifica fiecare calculator conectat la Internet. Adresa IP are urmatoarea forma: XXX.XXX.XXX.XXX sau UDID al telefonului dumneavoastra (este numarul care identifica modelul de telefon conectat la Internet). UDID consta intr-o serie de patruzeci de caractere).

 

3.2 Scopuri

Datele cu caracter personal sunt colectate cu ocazia unei vizite, scopurile fiind mentionate mai sus.

Mai mult decat atat, datele dumneavoastra pot fi utilizate, in conformitate cu drepturile dumneavoastra, in scop informativ prin e-mail-uri despre produsele, serviciile si ofertele propuse de My Private Sex Shop.

In plus, ne rezervam dreptul de a colecta si publica informatii privind profilurile generice ale vizitatorilor pe site-ul nostru, fara a indica date cu caracter personal, cum ar fi numele si adresele vizitatorilor.

De asemenea, colectam informatii  cu scopul de a afla mai multe despre utilizarea de catre vizitatori a Site-ului nostru (frecventa consultarii diferitelor pagini web, statistici de vanzari si originea vizitatorilor Site-ului, etc.).

Informatiile de profil ale vizitatorilor sunt pastrate de My Private Sex Shop si vor fi folosite pe plan intern pentru a efectua analize comparative.

In cele din urma, prin intermediul My Private Sex Shop, vizitatorul care si-a dat in mod expres acordul prealabil, poate primi e-mail-uri despre oferte comerciale referitoare la produsele si serviciile oferite de furnizorii My Private Sex Shop. 

 

3.3 Pastrarea datelor

Datele sunt pastrate pentru o perioada de timp care sa nu depaseasca timpul necesar in scopul colectarii.

 

3.4 Destinatarii datelor

Datele cu caracter personal indicate sunt destinate pentru utilizarea de catre My Private Sex Shop.

 

3.5 Aspecte de securitate si confidentialitate

My Private Sex Shop se obliga sa implementeze toate masurile de precautie utile pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal prelucrate si pentru a preveni deformarea, deteriorarea si distrugerea acestora sau pentru a impiedica terte persoane neautorizate sa le acceseze. Au fost introduse masuri tehnice si organizatorice de securitate in conformitate cu stadiul actual al tehnologiei, in special in ceea ce priveste sistemele IT. Cu toate acestea, compania nu controleaza toate riscurile asociate cu operatiunile pe Internet si atrage atentia vizitatorilor cu privire la existenta unor riscuri potentiale asociate cu utilizarea si functionarea Internetului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a My Private Sex Shop, va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre My Private Sex Shop pentru desfasurarea si/sau derularea de catre My Private Sex Shop de activitati cum ar fi, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor.

 

Prin citirea prezentului document, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.Terti: FAN COURIER-  curier

My Private Sex Shop duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor utilizatorilor site-ului.

My Private Sex Shop se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

My Private Sex Shop nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

My Private Sex Shop poate divulga datele dumneavoastra in cazurile prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organe de stat.

My Private Sex Shop poate, din proprie initiativa sau la cererea dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date.

VIDEOCLIPURI
PROMOTII

Centura De Castitate Fetish Fantasy Extreme Chastaty Belt

PRET: 250 RON My Private Sex Shop

Adaptor Lovense USB Bluetooth

PRET: 70 RON My Private Sex Shop
NOUTATI

Bathmate Hydromax 7

PRET: 615 RON My Private Sex Shop

Sfoara Neagra Fetish Japanese Silk Rope

PRET: 90 RON My Private Sex Shop

Masturbator AutoBlow 2 Plus

PRET: 750 RON My Private Sex Shop

Bile Anale Fifty Shades Of Grey Anal Beads

PRET: 120 RON My Private Sex Shop

Set Fetish Door Restraint

PRET: 200 RON My Private Sex Shop
DESIGNERI VIBRATOARE
Create special de femei, destinate femeilor. Cei mai cunoscuti designeri ai vibratoarelor pentru femei sunt: Lelo, Svakom, Laid, Bijoux Indiscret sau Fun Factory.

My Private Sex Shop